Eigenaar EkoPlaza in Winschoten doet zijn beklag

Wethouder Duit promoot ongezonde voeding in toespraak

Een toespraak van Anneke Duit heeft voor behoorlijk wat ophef gezorgd. De wethouder van Pekela meldde tijdens de opening van de gezondheidsweek in haar dorp dat ongezonde dingen eigenlijk het lekkerst zijn. Paul van der Veldt van EkoPlaza in Winschoten vindt dat Duit een gezonde levensstijl in de weg staat en doet in het Dagblad van het Noorden zijn beklag.

"Beseft deze dame wel dat zij de wethouder is van de meest frites vretende gemeente van Nederland", zo vraagt Van der Veldt zich af. "Duit is geen voortrekker van een gezonde leefstijl. Jammer dat zij de vooroordelen over gezonde voeding weer eens zo heerlijk bevestigt."

Paul van der Veldt heeft in Winschoten ruim dertig jaar een natuurvoedingswinkel. De woorden waarover hij valt werden door Duit aan het begin van haar toespraak uitgesproken. Maar meent de wethouder wel wat ze daar zegt? Of maakt ze gewoon een grapje en trekt Van der Veldt alles uit zijn verband?Bron: Groningen Vandaag

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.