Biologisch ijs is specialiteit

Zoveel mogelijk bio op de kaart bij restaurant Sikou

Sikou is een restaurantje in Sint-Gillis in Belgiƫ. De trendy Brusselaars kennen het wel. Het is een ideaal adres voor een ijsje, een lekkere pannenkoek of een zondagse brunch. De kaart vertoont invloeden van bio, duurzaamheid en fairtrade.

Bij Sikou kan men terecht voor een dagsoep, fijne antipasti, carpaccio of een zoute taart. Ook de suikerliefhebbers zijn er welkom. Ze kunnen genieten van verschillende pannenkoeken en van Sikous specialiteit: biologisch ijs. De smaken zijn heel origineel: wortel, kaneel, sinaasappel, bitterkoek, nougat, mandarijn, witte chocolade, de keuze is eindeloos.

De kaart vertoont invloeden van bio, duurzaamheid en fairtrade. Dit betekent dat niet alle ingrediƫnten biologisch zijn, maar de filosofie wel is om er zoveel mogelijk te gebruiken. Sikou beschikt bijvoorbeeld over een biologische wijnkaart en een assortiment van biologische bieren.

Klik hier
voor meer informatie over Sikou.

Bron: Vivat

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven