Kookdemo bij Estafette Zutphen - vrijdag 9 december

Estafette de biologische eetwinkel van Zutphen organiseert in samenwerking met De Groene Kookacademie een demonstratie op vrijdag 9 december bij Estafette aan de spittaalstraat. Tijdens deze avond geeft één van de docenten een kookdemonstratie en de ander beantwoordt alle vragen. Docente op deze avond is Marion Pluimes (kookboekauteur van De kleine vegetariër, diëtist, docent natuurvoeding). Ook kunnen deelnemers informatie krijgen over de geheel nieuwe kookopleiding 'De natuurvoedingskeuken in theorie en praktijk'.

Ontvangst om 19:30 uur met koffie en thee, van 19:45-21:00 uur kookdemonstratie en uitleg over de opleiding, Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen en afscheid.

De Groene Kookacademie

De opleiding 'De natuurvoedingskeuken in theorie en praktijk' is een nieuwe opleiding die zowel bedoeld is voor diëtisten, voedingskundigen en therapeuten, maar zeker ook voor hobby-koks. Het doel is om op een brede, toegankelijke manier met biologische producten aan het werk te gaan. Deelnemers leren lekkere, gevarieerde vegetarische maaltijden te bereiden voor kleine en grote gezelschappen, natuurlijk alleen met biologische ingrediënten. Kijk voor informatie over de opleiding op www.groenekookacademie.nl.

Estafette Zutphen

De biologische eetwinkel van Zutphen is zes dagen per week open. Voor meer info: www.estafettewinkel.nl. Estafette, de biologische eetwinkel van Zutphen, Spittaalstraat 22 te Zutphen, Tel 0575 544412.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.