Ontvangst om 19:30 uur met koffie en thee, van 19:45-21:00 uur kookdemonstratie en uitleg over de opleiding, Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen en afscheid.
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- "Als we stoppen met gifgebruik en kunstmest, dan zal er veel goeds gebeuren voor de boeren"
- "Basilicumolie, waar het allemaal mee begon, is nog altijd ons meest populaire product"
- QR-code neemt consument bij de hand in de wereld van specerijen
- PAN Nederland constateert meer bestrijdingsmiddelen in tuinplanten
- Maria Geuze nieuwe directeur Slow Food Youth Network Nederland
Top 5 - afgelopen week
- Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- Tweede Kamer: "Ondersteun biologische koplopers in stikstofaanpak"
- Fotoreportage: Jubileumjaar De Groene Passage feestelijk afgetrapt met Zomermarkt
- Anders Invest Food & Agri fonds participeert in Horizon Natuurvoeding
- De Speld steekt de draak met biologisch
Top 5 - afgelopen maand
- In memoriam: Frans baron van Verschuer
- "We zeiden tegen elkaar: als we dit doen, dan gaan we voor 100% biologisch"
- John Arink gaat discussie aan met Henk Bleker bij Humberto op RTL4
- Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- Ronald van Marlen spreekt Rabobank-aandeelhouders aan op verantwoordelijkheid voor 'landbouwpuinhoop'
Kookdemo bij Estafette Zutphen - vrijdag 9 december
Estafette de biologische eetwinkel van Zutphen organiseert in samenwerking met De Groene Kookacademie een demonstratie op vrijdag 9 december bij Estafette aan de spittaalstraat. Tijdens deze avond geeft één van de docenten een kookdemonstratie en de ander beantwoordt alle vragen. Docente op deze avond is Marion Pluimes (kookboekauteur van De kleine vegetariër, diëtist, docent natuurvoeding). Ook kunnen deelnemers informatie krijgen over de geheel nieuwe kookopleiding 'De natuurvoedingskeuken in theorie en praktijk'.
Ontvangst om 19:30 uur met koffie en thee, van 19:45-21:00 uur kookdemonstratie en uitleg over de opleiding, Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen en afscheid.
Ontvangst om 19:30 uur met koffie en thee, van 19:45-21:00 uur kookdemonstratie en uitleg over de opleiding, Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen en afscheid.
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-07-04 Webinar 'Marktwaarde creëren met keurmerken': woensdag 6 juli
- 2022-07-01 Eerste Organics Europe Youth Event: 31 augustus en 1 september
- 2022-06-29 Positieve energie en emoties wisselen elkaar af tijdens Caring Farmers dag
- 2022-06-29 Dit zijn de winnaars van de Natexpo Awards
- 2022-06-28 Eerste demo-activiteiten Tuinderij de Es van start
- 2022-06-27 Fotoreportage: Jubileumjaar De Groene Passage feestelijk afgetrapt met Zomermarkt
- 2022-06-24 Fotoreportage: Bloedhete maar geslaagde BioVelddag
- 2022-06-22 Fotoreportage: ‘Gangbare jongens’ zorgen voor meer dan genoeg gesprekstof tijdens BioBorrel
- 2022-06-22 Biologisch tafelen op Landgoed Bleijendijk
- 2022-06-22 “Overal waar restafval is, kan de machine gebruikt worden om dat afval te verwerken tot geschikte bodemvoeding”
- 2022-06-21 Carmel College Salland wint finale Food Challenge 2022 met beste poké bowl
- 2022-06-21 Biofach belicht scenario's en kansen op weg naar klimaatneutraliteit
- 2022-06-17 Organic Food & Eco Living Iberia maakt succesvolle terugkeer naar Madrid
- 2022-06-17 "Raak consumenten in het hart"
- 2022-06-16 Solidariteit met Oekraïense bioboeren tijdens Europees congres
- 2022-06-15 “Zowel de biologische- als de gangbare sector zal zich meer moeten richten op de weerbaarheid van rassen en teeltsystemen”
- 2022-06-15 28 juni: innovatiedag over groenbemesters en bodemnutriënten
- 2022-06-13 Zonnige editie Kom in de Kas geeft energie in moeilijke tijden
- 2022-06-10 Jubileum Zomermarkt De Groene Passage: zaterdag 25 juni
- 2022-06-09 Veel animo voor excursies tijdens Meimaand Bijmaand