Nieuw: TerraSana Genmai Life crackers uit Japan

Het is de tijd van het jaar dat we ‘s avonds lekker warm binnen bij de open haard kruipen voor een goed gesprek of met zijn allen op de bank zitten om een leuke film te kijken. Daarbij hoort natuurlijk een drankje en een lekker hapje. En als de lekkere snack dan ook nog eens gezond kan zijn is dat wel heel prettig.
Neem dan bijvoorbeeld de Genmai Life crackers van TerraSana. In deze heerlijke cracker zit bijvoorbeeld het superfood bruine rijst. Biologische bruine rijst is het belangrijkste ingrediënt voor deze gezonde Genmai Life Cracker.Senbei of rijstcracker is een van de meest geliefde gezonde snacks in Japan en zijn vorm, smaak en bereidingswijze varieren van regio tot regio.
Terwijl de meeste senbei in Japan zijn gemaakt van witte (gepolijste) rijst omdat die veel gemakkelijker te verwerken is, wordt de Genmai Life cracker van TerraSana gemaakt van bruine rijst.

Wanneer witte (gepolijste) rijst een tijd in het water ligt vergaat het, maar Genmai (bruine rijst/ongepolijst) ontkiemt dan juist. Hiermee verschaft het ons toegang tot een schatkamer vol voedzame middelen. Het is het summum van Macrobiotiek.
Bovendien zijn de Genmai Life crackers glutenvrij.

De bruine rijst wordt geteeld door in Ishikawa, Japan. De prefectuur Ishikawa is een van de meest prestigieuze rijst-producerende gebieden in Japan. Goede kwaliteit van het water is essentieel voor de productie van lekkere rijst omdat Japanse rijst voor lange tijd in het water staat tijdens de teelt. Over de rijstvelden in Ishikawa vloeit het zuivere water afkomstig door het smelten van de sneeuw van de majestueuze berg Hakusan en brengt in het voorjaar de rijke mineralen die de rijst hun pure, goede en hartige smaak geven.

NIEUW: Genmai Life crackers: als gezonde snack, toastje, of om te dippen.
Verkrijgbaar in 3 varianten:

  • Genmai Life rijstcrackers licht gezouten
  • Genmai Life rijstcrackers met tamari
  • Genmai Life rijstcrackers met zwarte sesam
Adviesverkoopprijs € 2,69

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven