Het Fruitpaleis gaat biologisch

Het Fruitpaleis uit Ter Aar gaat met biologische groente- en/of fruitpakketten terug naar de basis. "Na ons avontuur, de cursus Voedingsadviseur met 24 personen succesvol te hebben volbracht, zijn wij tot de conclusie gekomen dat gezond niet meer altijd gezond is. Ons spijsverteringssysteem is duizenden eeuwen geleden geëvolueerd op basis van voedsel dat door moeder natuur werd verschaft. Eet zoveel mogelijk producten die uit de natuur komen en zo min mogelijk producten die uit de fabriek afkomstig zijn. Wij willen door een biologisch groente en/of fruitpakket aan te bieden weer terug naar de basis", licht Rob Vaneman toe.
 
De pakketten worden alleen op zaterdag uitgeleverd op de markt in Alphen a/d Rijn en Boskoop, de standplaats van Het Fruitpaleis in Langeraar en de winkel in Ter Aar. Vraag naar de voorwaarden bij de medewerkers van Het Fruitpaleis.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.