Vragen aandacht voor Fairtrade- en bio-producten

StoereVrouwen rollen roze loper uit voor Albron-personeel

In het kader van de Fairtrade week marcheerden StoereVrouwen onlangs naar het hoofdkantoor van de Albron in De Meern. Op de route naar het bedrijfsrestaurant rolden de dames een roze loper uit waar zij aan weerszijden met goedgevulde roze dienbladen het Albron-personeel verleidden met (h)eerlijke hapjes.

Hip

StoereVrouwen genieten van het leven en houden van lekker eten, maar willen daarbij wel rekening houden met mens en natuur. Doel is op ludieke wijze te laten zien dat duurzaam en verantwoord leven helemaal niet moeilijk en saai is, maar juist hip en leuk.

Good food, happy people

Meer en meer cateraars geven vandaag de dag aandacht aan duurzaamheid. Bij Albron is dit bijvoorbeeld al te merken aan haar slagzin good food, happy people. Met oog voor samenleving & onderneming, natuur & milieu en gezondheid & kwaliteit geeft de cateraar invulling aan haar duurzamer ondernemen. Zo is ook de verduurzaming van het assortiment één van de speerpunten van Albron.

De StoereVrouwen juichen dit toe en beloonden de cateraar daarom met hun ludieke verschijning en traktaties.

Verantwoorde producten

Met deze actie hopen StoereVrouwen Albron ook positief te stimuleren nog meer duurzame producten aan te bieden. Een groter aanbod aan Fairtrade, biologische en seizoensproducten maakt de keuze voor het kopen van een verantwoord product door de consument namelijk gemakkelijker.

Bron: Het Utrecht Nieuws

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven