Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
18 oktober in Amsterdam

Leer meer over de geheimen van échte chocolade op het single origin chocolate event

Verschillende bean-to-bar chocolademakers vertellen op het single origin chocolate event over hun bedrijf en laten hun chocolades proeven. De meeste chocolades zijn biologisch gecertificeerd.

Ontmoet chocolademaker Santiago Peralta van Pacari Chocolate (Ecuador); Mott Green van Grenada Chocolate; Philipp Kaufmann van Original Beans (Amsterdam) en Kees Raat van Metropolitan Chocolate (Amsterdam).

De Kortrijkse single origin chocolatier Geert Vercruysse laat er zijn verfijnde creaties proeven.

Georganiseerd door origine chocoladespeciaalzaak Chocolatl, en el Sauco importeur&distributeur van origine chocolades.

Wanneer: 18-10-2011 van 18:30 tot 20:30 uur. Zaal open 18:00 uur, graag tijdig aanwezig zijn.

Reserveringen: Aantal plaatsen beperkt. Reserveringen vanaf vijf personen t/m zondag via info@elsauco.biz.

Locatie: Het koetshuis van Huize Frankendael, Middenweg 72, 1097 BS Amsterdam Oost

Kosten: 15 euro, contant aan de zaal.

Publicatiedatum: