Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zaterdag 15 oktober in Breda

Contactdag voor kleine bio-bedrijven uit Nederland en België

Voor de derde keer organiseren Praktijkonderzoek Plant & Omgeving (PPO) en Dienst Landbouw Voorlichting (DLV) een landelijke contactdag voor kleine biologische bedrijven. Inagro ondersteunt ditmaal deze organisatie vanuit Belgiƫ.

Zaterdag 15 oktober: Aanvang 9:30 uur tot 16:00 uur. Bij: Stichting de Beukenhof, Vuchtschootseweg 41, 4838 GJ Breda, Nederland.

Belgische bio-telers worden van harte uitgenodigd voor deze contactdag. Er is bewust gekozen voor deze locatie dicht bij de grens met Belgiƫ.

Naast rondleidingen over de Beukenhof is er een bedrijvenmarkt met kleine mechanisatie en wildafweermiddelen. Er worden presentaties gehouden over niet kerende grondbewerking, onkruidbestrijding en energiebesparing in de biologische landbouw. De Beukenhof is een Zorgboerderij met biologische groenteteelt en veehouderij. Het produceert ook biologische kaas en zuivelproducten.

U wordt uitgenodigd om ook uw eigen product (waar u ongetwijfeld trots op bent) mee te nemen en te showen in een daarvoor speciaal ingerichte stand. Hier kunt u ook innovatieve zaken kwijt als zelf ontwikkelde en handige kleine mechanisatie.

Er is ruim de tijd om onderling bij te praten over het wel en wee in de biologische landbouw. Het is immers een contactdag!

De kosten, inclusief lunch, bedragen 15 euro als u zich vooraf aanmeldt via het aanmeldingsformulier. U kunt op dit formulier ook melden of u wil samenrijden met collega's uit uw omgeving. Wij sturen u dan op 12 oktober een lijst met wie zich heeft aangemeld. Op basis hiervan kunt u onderling afspreken.

Meldt u zich niet van te voren aan dan bent u ook welkom, maar dan zullen de kosten 30 euro per persoon zijn, ter plaatse te voldoen.

Namens de organisatie, Kees van Wijk en Wiepie van Leeuwen PPO - Jos van Hamont DLV plant - Lieven Delanote, Inagro

Klik hier voor het opgaveformulier.
Publicatiedatum: