Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

H&M is met haar duurzame kleding weer klaar voor de herfst

De nieuwe Conscious collectie van H&M heeft als thema de Zweedse folklore. H&M legt de nadruk op het gebruik van milieuvriendelijke materialen. Elk item uit de collectie is gemaakt van duurzame materialen: van biologisch katoen of linnen tot gerecyclede wol en biologische hennep.

Het hoofd van ontwerp van H&M, Ann-Sofie Johansson over de herfstcollectie: "In deze tijd van het jaar hou ik van zachte, warme kleding die eenvoudig binnen en buiten gedragen kan worden. Ik hou ervan om er chic uit te zien, maar dan wel op een losse en ontspannen manier. Gebreide leggings gaan perfect samen met een minirokje of een buffalo-check tuniek, en zwarte jeans kunnen gemakkelijk gedragen worden met een top en mouwloze blazer."



Deze herfst steunt H&M ook UNICEF. Daarvoor is een bijzondere collectie kinderkleding gelanceerd in 160 winkels wereldwijd. Het krijgt de naam 'All for Children' en omvat jurkjes met bloemenprinten of gebreide stoffen versierd met strikken voor meisjes, en kasjmier of capuchon parka's (klassieke jassen) voor jongens. 25 procent van alle verkopen zal naar UNICEF gaan voor kinderen in Bangladesh.
Publicatiedatum: