Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Halm op TV

Afgelopen zondag is Graanpletterij De Halm op TV geweest. In het programma 'Lang zullen we leven' op RTL4 is uitgebreid aandacht besteed aan glutenallergie, en alles wat hierbij komt kijken. Presentator Geert Hoes gaat bijvoorbeeld naar de supermarkt met een Coeliakie-patiënte en wordt geïnformeerd door een kinderarts.

Daarna brengt hij een bezoek aan Graanpletterij De Halm. Dit is vanaf 11:00 in de aflevering. Geert praat daar onder andere met Luud Gilissen, hij is projectleider glutenvrije haverketen. Bekijk de uitzending hieronder.



Glutenvrije haver

De Halm is mede initiator van de glutenvrije haverketen in Nederland. Haver is van oorsprong glutenvrij, maar kan door verwerking in de normale keten gluten bevatten. Door de ontwikkeling van een glutenvrije keten kan haver ook in een glutenvrij dieet passen (mits de haver uit de glutenvrije keten komt).

Klik hier om de uitzending te bekijken.
Publicatiedatum: