Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Piramide introduceert traditionele muntthee

Piramide introduceert een unieke range van drie biologische munttheeën, bereid op traditionele Marokkaanse wijze.

Gezond

We kiezen steeds vaker voor bewust en gezond eten & drinken. Alles puur natuur, 100% biologisch en erg lekker. Dat is ook waar de nieuwe Piramide muntrange aan voldoet. Drie theesoorten met munt als basis, die gemaakt zijn volgens traditioneel Marokkaans recept en gecombineerd met warme specerijen zoals gember en kaneel. Munt heeft een aantal positieve effecten op het menselijk lichaam. De ingrediënten zijn 100% biologisch en komen van onze eigen (fairtrade)projecten. Deze gezonde muntthee is in Marokko een teken van vriendschap.

Assortiment

Een verfrissend assortiment met een unieke combinatie van muntmix, groene thee en specerijen. Munt original is een verfrissende muntthee bereid op traditionele Marokkaanse wijze. De unieke combinatie van de muntmix en groene thee geven de thee een frisse en zachte smaak. Munt & gember is een verfrissende muntthee met een verwarmende twist. De gember geeft deze muntthee verrassend veel pit.

Munt & kaneel is een verfrissende muntthee met een zoet karakter. De frisse muntthee is samen met de kruidige kaneel mooi in balans. De muntthee is verpakt in handige 1 kops-zakjes en zitten per tien in een doosje zodat men gemakkelijk kan variëren.

Over Organic Flavour Company B.V.

De introductie van deze muntthee is een nieuw hoogtepunt in het 32-jarig bestaan van producent Organic Flavour Company B.V. Het past bij haar missie om onder het Piramide merk niet alleen de lekkerste producten te maken maar ook de meest verantwoorde.

Bovendien hanteert de onderneming de zogenaamde fairtrade-principes die een zorgvuldig omgaan met het milieu, medewerkers en zakenpartners voorschrijven. Het Piramide merk is een sterk A merk in het natuurvoedingskanaal met een eigen merkpositionering en uitstraling. Het assortiment bestaat uit aantrekkelijke en innovatieve producten. De muntthee is onder andere verkrijgbaar in natuurvoedingswinkels en reformzaken.
Publicatiedatum: