4 september:

Editie 21 van biologische markt in Bad Harzburg

Op zondag 4 september vindt van 11:00 tot 18:00 uur, nu al voor de 21e keer, in Bad Harzburg de biologische markt plaats. In het winkelgebied zal er een gevarieerd programma gehouden worden. Ongeveer vijftig stands zullen weer aanbiedingen en informatie op biologisch gebied presenteren.

De belangrijkste doelstelling van de biologische markt is het milieubewustzijn van jong en oud aan te scherpen en het actief milieubewuste handelen te stimuleren. In de informatiestands en in de kleine exposities worden de problemen en oplossingen op verschillende gebieden van milieu- en natuurbehoud toegelicht.Een breed scala aan natuurlijke- en biologische producten worden op de markt aangeboden. Dit omvat bakproducten, verf en zelfs thee. Ook de alternatieve energie zal worden belicht. Uiteraard krijgen de bezoekers ook een hapje en een drankje aangeboden.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.