MCD en Agrimarkt introduceren Bio+ groenten en fruit van Naturelle

Vanaf deze week gaan MCD en Agrimarkt biologische groenten en fruit onder het merk Bio+ voeren. Bio+ groenten en fruit is een mooie aanvulling op het Bio+ zuivel, vleeswaren en DKW assortiment dat al in de winkels van MCD en Agrimarkt te vinden is. Naturelle levert exclusief alle onbewerkte biologische groenten en fruit onder het merk Bio+.

Consumenten kiezen steeds vaker voor biologische groenten en fruit. Met Bio+ willen MCD en Agrimarkt deze groeimarkt optimaal bedienen. Bio+ is het snelst groeiende merk in biologisch. Onder dit merk vinden consumenten een divers aanbod van ruim 300 biologische kwaliteitsproducten in meer dan 2500 Nederlandse supermarkten: groenten en fruit, maar bijvoorbeeld ook zuivel, vlees, brood, koffie en thee.

Naast Bio+ groenten en fruit voeren MCD en Agrimarkt ook diverse vleeswaren, zuivel- en DKW producten van dit biologische kwaliteitsmerk. "Het voordeel daarvan is dat onze klanten biologische producten in verschillende productcategorie├źn voortaan door heel de winkel heen kunnen herkennen aan het Bio+ logo", vertelt Huib Rikkers van MCD en Agrimarkt. Alle Bio+ producten dragen bij aan en profiteren van de betrouwbaarheid en herkenbaarheid van het Bio+ merk. In de winkels van MCD en Agrimarkt zal het biologische groenten en fruit assortiment prominent op de Agf-afdelingen worden gepositioneerd.


Louis van der Spoel van Naturelle toont het nieuwe Bio+ groente en fruit assortiment van MCD en Agrimarkt

"Ter kennismaking ontvingen alle MCD en Agrimarkt winkels vorige week een pakketje met het nieuwe Bio+ groenten en fruit assortiment. Zo kon het winkelpersoneel de lekkere biologische kwaliteitsproducten, die vanaf deze week in de winkel liggen, alvast even zien en proeven", vertelt Louis van der Spoel. Louis is namens Naturelle verantwoordelijk voor de verkoop van biologische groenten en fruit aan veel Nederlandse retailers.

Naast het pakket ontvingen alle filialen een folder over de Bio+ Retail E-Learner. De E-learner is een gratis online assortimentstraining in biologisch voor supermarktondernemers en -medewerkers. Consumenten die biologisch kopen zijn vaak kritischer en hebben meer behoefte aan informatie. Door gebruik te maken van de Bio+ Retail E-learner kan het winkelpersoneel hun klanten zo goed mogelijk informeren en adviseren over onder andere het Bio+ groente en fruit assortiment van MCD en Agrimarkt.

Meer weten over Naturelle en Bio+? Kijk op www.natuurlijknaturelle.nl en www.bio-plus.nl. Volg Naturelle en Bio+ ook op Twitter: www.twitter.com/naturelletweets en www.twitter.com/biometplus.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.