De Universiteit van Tilburg gaat opnieuw 1500 medewerkers en studenten een enquête toesturen over de catering. Uit een eerder onderzoek kwamen flink wat verbeterpunten naar voren.
Zo is er volgens de universiteit een duidelijke vraag naar meer biologische producten. "Op de verschillende cateringlocaties wordt veel gebruik gemaakt van biologische producten, maar dit wordt nog niet altijd duidelijk kenbaar gemaakt. De Catering & Horeca exploitanten zullen de informatievoorziening verbeteren. Dit geldt ook voor de prijsstelling bij een aantal locaties", meldt de UvT.
De respondenten bleken over het algemeen te spreken over de toename van de keuzemogelijkheden, maar weten door de brei aan restaurants met ieder een eigen thema (Mensa, Prismapand, Academiagebouw, Esplanade en Faculty Club) soms niet waar ze voor welke service moeten zijn.
Over de warme maaltijden waren de respondenten minder te spreken. "De opmerkingen over de warme maaltijden in het Restaurant zijn ter harte genomen door de cateraar en er wordt gekeken naar het verder optimaliseren van de maaltijden", aldus de cateraar.
Bron: Univers
Universiteit van Tilburg:
"Betere informatievoorziening over biologisch bij cateringlocaties nodig"
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-11-20 "Chefs waarderen de frisse smaak en de biologische herkomst"
- 2023-11-14 Negenentwintigste Anne&Max geopend in Nijmegen
- 2023-11-10 Basisschoolleerlingen verrast met biologisch ontbijt
- 2023-11-09 Makro Nederland 'technisch failliet' door megaverlies
- 2023-11-06 Fotoreportage Organic Foodfair ter ere van 30-jarig bestaan BD-Totaal
- 2023-10-31 Naturland promoot biologisch met foodtruck
- 2023-10-27 De Nieuwe Winkel opnieuw uitgeroepen tot beste groentenrestaurant ter wereld
- 2023-10-10 EKO-goud voor SLA Amersfoort
- 2023-10-03 Chef Estée Strooker geeft klassieke gerechten een rode bieten-twist in pop-up Bar Bietstro
- 2023-09-20 EKO-restaurants pakken prijzen bij Gaia Green Awards
- 2023-09-19 Nederlanders besteden recordbedrag aan consumptie buitenshuis
- 2023-08-31 Met de boer aan tafel bij The Harvest
- 2023-08-21 Werkspoorcafé De Leckere overgenomen door speciaalbiercafé De Proefzaak
- 2023-08-08 "Het maakt mij niet uit of ik voor 50 of 500 man kook"
- 2023-08-07 Raamsticker vertelt consument waar hij welkom is met eigen beker en bakje
- 2023-07-17 "Gemaakt van citroenen die een klein deukje hebben"