Nieuwe druk biologisch boerenkookboek 'van eigen erf'

Na 3000 verkochte exemplaren in één jaar en een internationale prijs voor 'best sustainable cookbook in the world', ligt deze week de gewijzigde herdruk van het biologische boerenkookboek 'van eigen erf' in de boekhandel en bij de boer.

De nieuwe kok in deze uitgave van het boerenkookboek 'van eigen erf' is journaliste en kookboekenschrijfster Loethe Olthuis. Haar recepten van de boerenoogst zijn makkelijk te bereiden. De authentieke familierecepten van biologische boeren zijn ongewijzigd, zoals de traditie betaamt. Op de opgefriste cover prijkt de 'Best in the World Gourmand' prijs.
 
 
Een rijk geïllustreerde uitgave in groot formaat hardcover met prachtige foto’s van het leven op de biologische boerderij, de dieren en gewassen en smakelijke gerechten.
 
Een goede maaltijd begint met de beste ingrediënten. Lekker vers van de biologische boer uit de buurt. Met liefde geteeld en met zorg geoogst. Dit kookboek gaat over écht eten, ontdekken wat er dicht bij huis van de grond komt, wanneer de boeren zaaien en in welk seizoen de oogst rijp is. Proeven van verse doperwten, rijp geplukte rode vruchten, romige boerenzuivel, ambachtelijke kaas en eerlijk vlees uit eigen wei. En natuurlijk over de smaakrijke maaltijden die je daarmee kunt maken. Ook de boeren zelf komen aan het woord. Over hun verbondenheid met de natuur en hun goede zorg voor dieren en het milieu. Een boek dus over écht eten dat rekening houdt met onze ecologische voetafdruk.
 
Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven