Na 3000 verkochte exemplaren in één jaar en een internationale prijs voor 'best sustainable cookbook in the world', ligt deze week de gewijzigde herdruk van het biologische boerenkookboek 'van eigen erf' in de boekhandel en bij de boer.
Abonneren
Vacatures
Nieuwe druk biologisch boerenkookboek 'van eigen erf'
De nieuwe kok in deze uitgave van het boerenkookboek 'van eigen erf' is journaliste en kookboekenschrijfster Loethe Olthuis. Haar recepten van de boerenoogst zijn makkelijk te bereiden. De authentieke familierecepten van biologische boeren zijn ongewijzigd, zoals de traditie betaamt. Op de opgefriste cover prijkt de 'Best in the World Gourmand' prijs.
Een rijk geïllustreerde uitgave in groot formaat hardcover met prachtige foto’s van het leven op de biologische boerderij, de dieren en gewassen en smakelijke gerechten.
Een goede maaltijd begint met de beste ingrediënten. Lekker vers van de biologische boer uit de buurt. Met liefde geteeld en met zorg geoogst. Dit kookboek gaat over écht eten, ontdekken wat er dicht bij huis van de grond komt, wanneer de boeren zaaien en in welk seizoen de oogst rijp is. Proeven van verse doperwten, rijp geplukte rode vruchten, romige boerenzuivel, ambachtelijke kaas en eerlijk vlees uit eigen wei. En natuurlijk over de smaakrijke maaltijden die je daarmee kunt maken. Ook de boeren zelf komen aan het woord. Over hun verbondenheid met de natuur en hun goede zorg voor dieren en het milieu. Een boek dus over écht eten dat rekening houdt met onze ecologische voetafdruk.
Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-09-20 EKO-restaurants pakken prijzen bij Gaia Green Awards
- 2023-09-19 Nederlanders besteden recordbedrag aan consumptie buitenshuis
- 2023-08-31 Met de boer aan tafel bij The Harvest
- 2023-08-21 Werkspoorcafé De Leckere overgenomen door speciaalbiercafé De Proefzaak
- 2023-08-08 "Het maakt mij niet uit of ik voor 50 of 500 man kook"
- 2023-08-07 Raamsticker vertelt consument waar hij welkom is met eigen beker en bakje
- 2023-07-17 "Gemaakt van citroenen die een klein deukje hebben"
- 2023-07-10 Finalisten achtste editie Gaia Green Awards bekendgemaakt
- 2023-06-28 Cateraar start pilot met true pricing
- 2023-06-15 Horecazaak met mooiste terras van Schoten heeft nieuwe uitbater: bierarchitect Paul serveert alleen bio in Vordenstein
- 2023-06-06 Nu ook biologische fairtrade stroopwafeltjes voor bij de koffie of thee
- 2023-05-12 Ziekenhuis AZ Zeno geeft bio-voeding aan de patiënten
- 2023-05-11 Hotelketen Bilderberg: alle 125 ontbijtproducten gescreend en verduurzaamd
- 2023-05-05 Tweesterrenchef Bas van Kranen: "Biologische groenten zijn zoveel lekkerder, echt bizar"
- 2023-05-03 Nieuw Mos eetcafé wordt biologische saladebar SLA
- 2023-04-25 Eerste biologische en vega lunchroom van Dordrecht gaat sluiten
- 2023-04-24 Chef-kok Wander Alblas laat gasten zelf kip slachten
- 2023-04-20 Duitsland: nieuwe regels voor etikettering bio-producten in restaurants en kantines
- 2023-04-18 Nieuwe biologische koekjesmix voor naast de koffie of thee
- 2023-04-18 Smaakvolle start voor pilot 'Meer bio in de horeca'