Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Restaurant De Verloren Koffer begint met totaal nieuw concept: LiZz

'De Verloren Koffer' is al 16,5 jaar een begrip in Lisse en omstreken. Toch besloten de eigenaren het concept totaal overhoop te gooien. Meer eigentijds, eerlijke producten, lekkere biologische wijnen (uit eigen wijnimport), terras, trouwen, een hapje met een glas of een driegangenmenu en LiZz is geboren.

LiZz is een eigentijds restaurant dat gevestigd is in het oude treinstation van Lisse. Inmiddels een rijksmonument, gebouwd in 1904, waar de unieke sfeer behouden is. LiZz is er voor alle liefhebbers van (h)eerlijk eten en een goed glas wijn. Voor de gerechten gebruiken ze diervriendelijk vlees van de beste kwaliteit en waar mogelijk met biologisch geteelde groenten met pure smaakbeleving.

Bijvoorbeeld een top kogelbiefstuk van slager Piet van den Berg, die met passie het ras Maas Rijn en IJsselvee fokt (onder andere te zien in t.v.-programma's van Herman den Blijker). Bij de inkoop van verse vis laten zij zich leiden door informatie over verantwoorde kweek- en vangstmethoden. Naast de vooral biologische wijnkaart zijn er diverse wijnen per glas te bestellen. Ook voor thuis.

Zij hebben voor ieder wat wils: een uitgebreid diner met relaties, familie of vrienden, maar natuurlijk ook gewoon met z'n tweetjes. Of even een lekker glas wijn met een hapje op het terras. Ook voor gezelschappen bieden zij de mogelijkheid om vanaf 20 personen een aparte ruimte privé af te huren.

Klik hier voor meer informatie over LiZz.
 
Bron: Dichtbij
Publicatiedatum: