Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Winkels in VS sturen kassabon per mail toe

In Nederland kun je ervoor kiezen om je bonnetje mee te nemen of niet. Maar mischien komt daar binnenkort een derde optie bij. In de Verenigde Staten zijn een aantal winkels die de kassabon via de mail naar je sturen. Anderen overwegen dat ook te doen.

Volgens een woordvoerder van Nordstrom heeft de service verschillende voordelen. Zo geeft het de klant de optie om aan het milieu te denken door papier en inkt te besparen. Maar is het ook een manier om tijd te besparen: de klant hoeft niet meer op zijn bonnetje te wachten.

Hoewel alle bedrijven uitermate positief zijn over deze service, zijn er ook mensen die er minder blij mee zijn. Volgens hen is het gewoon een manier zijn om achter het e-mailadres van de klant te komen, om deze vervolgens promotie mails te kunnen sturen. De winkeliers zeggen de klant niet te willen bombarderen met e-mails. De service is louter bedoeld als een voordeel voor de klant, zeggen zij.

Bron: USA Today, Welingelichte kringen



Publicatiedatum: