Bio en duurzaam staan centraal in restaurants Ouwehands Dierenpark

In 1999 nam rasondernemer en dierenliefhebber Marcel Boekhoorn Ouwehands Dierenpark over. Sindsdien is er veel veranderd. In de restaurants bijvoorbeeld. Jirri Sisnaiski is momenteel manager Food & Beverage en bewaakt het concept van de restaurants.

Biologisch en duurzaam staan daarin centraal; en het liefst zoveel mogelijk uit de eigen streek. "Dit jaar gaan we veel meer communiceren over de producten die we aanbieden. Onder andere op de signing van de achterwanden van het buffet", aldus Sisnaiski.

Er is op het gebied van gezond eten veel veranderd. Tegenwoordig worden goede en gezonde producten zeer op prijs gesteld. Toch blijft er ook een grote doelgroep trouw aan 'de vette hap'. Die kun je dus niet zomaar uit je assortiment halen. Wel zijn alle frikadellen en kroketten biologisch. Het verhaal moet immers blijven kloppen.

Bron: Pretwerk


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven