In 1999 nam rasondernemer en dierenliefhebber Marcel Boekhoorn Ouwehands Dierenpark over. Sindsdien is er veel veranderd. In de restaurants bijvoorbeeld. Jirri Sisnaiski is momenteel manager Food & Beverage en bewaakt het concept van de restaurants.
Biologisch en duurzaam staan daarin centraal; en het liefst zoveel mogelijk uit de eigen streek. "Dit jaar gaan we veel meer communiceren over de producten die we aanbieden. Onder andere op de signing van de achterwanden van het buffet", aldus Sisnaiski.
Er is op het gebied van gezond eten veel veranderd. Tegenwoordig worden goede en gezonde producten zeer op prijs gesteld. Toch blijft er ook een grote doelgroep trouw aan 'de vette hap'. Die kun je dus niet zomaar uit je assortiment halen. Wel zijn alle frikadellen en kroketten biologisch. Het verhaal moet immers blijven kloppen.
Bron: Pretwerk
Abonneren
Vacatures
Bio en duurzaam staan centraal in restaurants Ouwehands Dierenpark
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-09-20 EKO-restaurants pakken prijzen bij Gaia Green Awards
- 2023-09-19 Nederlanders besteden recordbedrag aan consumptie buitenshuis
- 2023-08-31 Met de boer aan tafel bij The Harvest
- 2023-08-21 Werkspoorcafé De Leckere overgenomen door speciaalbiercafé De Proefzaak
- 2023-08-08 "Het maakt mij niet uit of ik voor 50 of 500 man kook"
- 2023-08-07 Raamsticker vertelt consument waar hij welkom is met eigen beker en bakje
- 2023-07-17 "Gemaakt van citroenen die een klein deukje hebben"
- 2023-07-10 Finalisten achtste editie Gaia Green Awards bekendgemaakt
- 2023-06-28 Cateraar start pilot met true pricing
- 2023-06-15 Horecazaak met mooiste terras van Schoten heeft nieuwe uitbater: bierarchitect Paul serveert alleen bio in Vordenstein
- 2023-06-06 Nu ook biologische fairtrade stroopwafeltjes voor bij de koffie of thee
- 2023-05-12 Ziekenhuis AZ Zeno geeft bio-voeding aan de patiënten
- 2023-05-11 Hotelketen Bilderberg: alle 125 ontbijtproducten gescreend en verduurzaamd
- 2023-05-05 Tweesterrenchef Bas van Kranen: "Biologische groenten zijn zoveel lekkerder, echt bizar"
- 2023-05-03 Nieuw Mos eetcafé wordt biologische saladebar SLA
- 2023-04-25 Eerste biologische en vega lunchroom van Dordrecht gaat sluiten
- 2023-04-24 Chef-kok Wander Alblas laat gasten zelf kip slachten
- 2023-04-20 Duitsland: nieuwe regels voor etikettering bio-producten in restaurants en kantines
- 2023-04-18 Nieuwe biologische koekjesmix voor naast de koffie of thee
- 2023-04-18 Smaakvolle start voor pilot 'Meer bio in de horeca'