Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verslaat alle collega-diervoederproducenten

Fakkert Biologische Voeders wint voetbaltoernooi

Vanwege haar 100-jarig bestaan, organiseerde diervoederbedrijf 'De Heus' een voetbaltoernooi voor alle bedrijven in Nederland die diervoeders produceren. De selectie van Fakkert Biologische Voeders is er in geslaagd om de cup naar Heino te halen.

Het toernooi was perfect georganiseerd en vijftien teams streden hard tegen elkaar om de fel begeerde cup. Fakkert Biologische Voeders stond na vijf wedstrijden in de finale. Hiervoor waren onder andere Agrifirm en Van Gorp verslagen. Ook ForFarmers, Booijink Veevoeders en De Heus wisten de finale niet te bereiken.



In de finale trof Fakkert de multinational Hendrix-UTD. In een spannende finale waarin het team van Fakkert fanatiek werd toegejuicht door eigen maar ook door supporters van collega bedrijven was Fakkert de bovenliggende partij, maar het bleef 0-0.



Tijdens de penalty's bleek Fakkert Biologische Voeders te beschikken over stalen zenuwen, zodat de cup kon worden uitgereikt aan het meest efficiƫnte team, waarna het feest losbarstte. Na zes wedstrijden en een doelsaldo van 12 voor en 2 tegen, was Fakkert Biologische Voeders de terechte kampioen. Dus ook op dit veld laat Fakkert Biologische Voeders zien dat het draait om het resultaat!
Publicatiedatum: