'Hopen ook andere unieke retailers aan te trekken'

Whole Foods moet boost geven aan winkelaanbod Columbia

Whole Foods gaat een winkel openen in Columbia. "De winkel aan Devine Street kan ook andere unieke retailers naar de 'Midlands' trekken. Hopelijk zal dit een sneeuwbaleffect tot gevolg hebben. Whole Foods is echt een gouden standaard, hun komst is een teken dat Columbia groeiende is", aldus burgemeester Steve Benjamin van Columbia.

Consumenten in Colombia klagen al lange tijd dat in de hoofdstad geen enkele van de nationale 'speciale' retailers gevestigd is, in Greenville en Charleston is dit wel het geval. Ambtenaren hebben nu echter aangekondigd dat volgend jaar in Cross Hill Market een Whole Foods-vestiging geopend zal worden.

De projectontwikkelaar gaat 23 miljoen dollar besteden om Cross Hill te herontwikkelen. Tegelijk met Whole Foods zal in het gebouw een dozijn of zelfs meer nieuwe winkels openen in het winkelcentrum.

Scott Allshouse vertelt dat Whole Foods al acht jaar op zoek was naar een goede locatie in Columbia. De organisatie ziet dit als een ideale locatie.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven