's-Peer catering viert 15-jarig jubileum met benefietdiner voor het Juliana Kinderziekenhuis

Om het 15-jarig jubileum te vieren organiseert 's-Peer catering een benefietdiner voor het Juliana Kinderziekenhuis. Het diner vindt plaats op 30 september vanaf 18:00 uur in het Nutshuis, Riviervismarkt 5 Den Haag.

"Vijftien jaar geleden begon ik heel voorzichtig een cateringbedrijf. Zou het wel lukken om mijn brood te verdienen met de biologisch vegetarische keuken? Inmiddels is dat geen vraag meer. In die jaren hebben we laten zien dat de vegetarische keuken een zeer rijke en creatieve keuken is, keurrijk en smaakvol. Ook niet vegetariërs durven nu voor ons te kiezen. Jullie komen met van die bijzondere hapjes, horen we vaak. Het belang van duurzame land –en tuinbouw is bij veel mensen doorgedrongen. Biologisch staat niet voor alternatief maar voor lekker en verantwoord", aldus Pètrix."In die 15 jaar verzorgden we ontbijtjes, lunches, diners, buffetten, hapjes en workshops voor vele bijzondere gelegenheden. Babyshowers, huwelijks aanzoeken, bruiloften, verjaardagen en begrafenissen. Vergaderingen, congressen, trainingen, demonstraties en het afscheid van een dominee. Opdrachten voor 2 tot 500 personen. En zo hebben we met veel passie en persoonlijke aandacht voor de klant een gezond bedrijf opgebouwd waar we erg trots op zijn."

Op 30 september viert 's-Peer catering het jubileum met een benefietdiner voor het Juliana Kinderziekenhuis in het Nutshuis, Riviervismarkt 5 te Den Haag, dat gratis hun ruimte beschikbaar stelt.

De Vitriolas ontvangen de gasten met accordeon, zingende zaag en zang. Daarna kan men genieten van een heerlijk driegangen diner, DJ Socrates draait wereldmuziek en Illimani zet lekkere cappuccino voor de gasten. Bijna alle ingrediënten van het diner worden door de leveranciers gratis geleverd. De kosten zijn 55 euro per persoon, waarvan minimaal 50 euro naar het Kinderziekenhuis gaat.

Reserveren kan via de website: www.speercatering.nl

Geïnteresseerden die verhinderd zijn op 30 september, zijn welkom om op een andere manier een bijdrage leveren. Het laatste nieuws over het benefietdiner is te volgen op twitter/speercatering.

Het diner wordt gesponsord door:


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven