Toepasbaar in vollegronds-, glas- en fruitteelt

Teel duurzaam en natuurlijk met middelen Aston Horticulture

Aston Horticulture is een Engels bedrijf opgericht door Hugh Struth en produceert en distribueert haar Aston Horticulture assortiment wereldwijd. Het assortiment is afgestemd voor toepassing bij zowel bio- als conventionele kwekers en inzetbaar bij vollegronds- en glasteelten, maar is ook uitstekend toepasbaar in de fruitteelt. De Aston Horticulture producten zijn voordelige effectieve middelen voor het telen van gewassen op een natuurlijke duurzame manier zonder residuen. Ze verminderen of maken het gebruik van chemische middelen overbodig.


 
De producten zijn gemaakt op basis van natuurlijk knoflook en bevatten Selenium en meer dan 30 verschillende organische zwavelverbindingen die de groei van de plant stimuleren en een preventieve en systemische werking hebben. De hoge allicine gehaltes hebben schimmelwerende- en antibacteriële eigenschappen. De producten helpen de plant ook met het opbouwen van een natuurlijke weerstand tegen insecten. De samenstellingen zijn ontwikkeld om het bodempotentieel te activeren en zorgen voor een optimale ontwikkeling van de plant. Door het zeer lage gehalte aan droge stof zijn de producten uitermate geschikt voor druppelbevloeiing.
 
De Aston Horticulture producten zijn volkomen veilig te gebruiken in de professionele tuinbouw en vereisen geen wachttijd voorde oogst en zijn inzetbaar met geïntegreerde biologische bestrijding. De karakteristieke knoflookgeur verdwijnt kort na de behandeling. Voor alle duidelijkheid, Aston producten zijn geen insecticiden, pesticiden of fungiciden. Het is een methode voor het telen van gewassen zonder residuen op een verantwoorde manier. Het vermindert of maakt het gebruik van chemische middelen overbodig.
 
Voor meer informatie:
Aston Horticulture
Mr. Hugh Struth
Bretforton Road 34
Badsey
Evesham
Worcestershire
WR11 7YG
Tel +44 (0) 1386 834434
GSM +44 (0) 7740 249224
Fax +44 (0) 3703 506251
sales@astonhorticulture.com 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.