Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Minister Kumar: 'Bihar gaat biologische landbouw bevorderen'

De Indiase deelstaat Bihar gaat biologische landbouw bevorderen, boeren krijgen ondersteuning bij de omschakeling. Dit kondigde Kumar aan tijdens een driedaagse internationale conferentie over biologische landbouw, waarbij de nadruk lag op tuinbouwgewassen. De regering wil hiermee de duurzame landbouw en welvaart bevorderen.

De eerste minister zei dat het hoog tijd is dat de biologische landbouw op grote schaal zal worden bedreven. "Het onzorgvuldige gebruik van chemische gewasbeschermingsmiddelen is van invloed op de menselijke gezondheid en het milieu. Daarom hebben we besloten om biologische landbouw te bevorderen en stimuleren. De overheid zal boeren steunen in de verduurzaming van de landbouw.

Hij zegt dat de Oostelijke staten, en in het bijzonder Bihar, beschouwd worden als de ideale plaats voor een tweede groene revolutie in het land. "De provinciale overheid heeft besloten om vijftig procent subsidie te verstekken aan boeren die biogas-installaties op willen zetten.

Publicatiedatum: