Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zondag 20 februari 2011

Biologische brunch van Happy Herbi bij De Vliegende Schotel

Op zondag 20 februari 2011 serveert Happy Herbi een 100% plantaardige en biologische brunch in vegetarisch restaurant De Vliegende Schotel in Amsterdam. De kosten voor de brunch bedragen 20 euro. Voor dat bedrag kan er onbeperkt gegeten worden van het buffet met onder andere broodjes, tapenades, soja-yoghurt, muffins en salades.

De brunch begint om 12.00 uur en zal rond 16.00 uur afgelopen zijn. Reserveren voor de brunch kan tot en met vrijdag 18 februari door te mailen of door te bellen naar 0645770429.

Happy Herbi

Happy Herbi is een initiatief van Daphne Wessel (1984) uit Hoorn. De bewuste lekkerbek kan bij haar terecht voor allerlei producten die vrij zijn van lactose, ei en andere dierlijke producten. In haar assortiment heeft zij onder andere 11 soorten taart, 8 soorten bonbons en suikervrije raw food snacks.

Naast het verkopen van lekkernijen en het verzorgen van catering en diners, biedt Happy Herbi de workshop Eat Good Feel Good waar men zelf een plantaardig driegangenmenu leert te maken. Ook is elke eerste vrijdag van de maand het huiskamerrestaurant van Happy Herbi in het Venenlaankwartier in Hoorn geopend. Elke tweede vrijdag van de maand, kan men genieten van een plantaardig driegangenmenu in De Molenwiek.

Alles over het aanbod van Happy Herbi is te vinden op de website www.happyherbi.com

De Vliegende Schotel

Het adres van De Vliegende Schotel is Nieuwe Leliestraat 162, Amsterdam

Per OV is De Vliegende Schotel te bereiken met tram 17 vanaf station Amsterdam. Uitstappen bij de halte Marnixstraat/Rozengracht en dan 5 minuutjes lopen.

Kijk voor meer informatie op www.vliegendeschotel.com

Publicatiedatum: