Groeiende internationale belangstelling voor Veredelingsplein BioVak '11

De organisatie van BioVak '11 merkt door het groeiende aantal aanmeldingen voor groepen bezoekers, dat de BioVak als beurs zowel voor de agrarische sector als voor de distributieketen 'Van Boer tot Winkelvloer' internationaal toekomst heeft. Inmiddels zijn er diverse aanmeldingen uit België, Canada, Polen, Oekraïne, Bosnië-Herzegovina, Algerije, Frankrijk, Italië, Angola, Peru, Zuid Afrika en Duitsland voor een bezoek aan het Veredelingsplein Organicseeds.nl op BoVak '11.

Deze aanmeldingen uit onze exportlanden zijn voornamelijk op gang gekomen door samenwerking in het kader van Organicseeds.nl met de handelsattachés van de Ambassades in genoemde landen.

Bedrijven en organisatie die deelnemen aan BioVak '11 zijn overigens zeer ingenomen met de openingsceremonie van BioVak '11 op woensdag 19 januari 2011. Het is de organisatie gelukt om 29 burgemeesters van duurzame gemeenten in Nederland dan samen met twee kinderen van elke gemeente de gemeentevlaggen te laten hijsen. De vlaggen van enkele groepen bezoekers zullen eveneens wapperen bij de hoofdingang van het IJsselhallencomplex in Zwolle.

Voor meer informatie over de BioVak: Mike de Looze - 0180 314 662 - mikedelooze@icem.nl - www.biovak.nlPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven