Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zaterdag 18 december

Aanstaand weekend duurzame Kerstmarkt in Koedijk

Op zaterdag 18 december 2010 vindt van 10.00 tot 17.00 uur de Kerstmarkt plaats in Molen De Gouden Engel te Koedijk. Op deze duurzame Kerstmarkt zijn diverse bedrijven te vinden met biologische, duurzame en fairtrade-producten.

De markante Molen De Gouden Engel is in 2009 herrezen aan de Kanaaldijk te Koedijk. Hiermee is het oude dorpsbeeld weer in ere hersteld. De molen is een prachtige locatie voor bijeenkomsten en is tevens voorzien van een Molenwinkel waar diverse biologische levensmiddelen en eigen gemalen meel te koop zijn. De beheerders van de molen vinden dat biologisch verder dan alleen eten gaat en organiseren daarom deze duurzame Kerstmarkt. Verspreid door de molen en de molenschuur staan diverse bedrijven die allemaal op hun eigen vakgebied met duurzame producten bezig zijn. Zoals bijvoorbeeld de Traay cosmetica, tuincentrum Rubra, Wereldwinkel, Israëlwinkel, Afrika kunst, Provence d’Antan kruiden, Cees de Wagt mineralen & sieraden en Pure Coverz woontextiel.Kom gezellig langs, er zijn veel biologische en fair trade producten te vinden op deze dag. Men vindt er misschien nog een mooi kerstcadeau.

Locatie: Molen De Gouden Engel, Kanaaldijk 235-236, 1831 BE te Koedijk (nabij Alkmaar in Noord-Holland)

Voor meer informatie:

www.molen-degoudenengel.nl
www.purecoverz.nl
Publicatiedatum: