Conferentie 'Organic Romania' een groot succes

"Veel nieuwe ideeën en contacten" en "dit evenement moet volgend jaar opnieuw plaatsvinden", dat zijn de belangrijkste conclusies van de deelnemers aan de 'Organic Romania'-conferentie in Sibiu. Dit internationale evenement vond plaats op 22 en 23 november.

Ongeveer 130 telers, verwerkers, handelaren, adviseurs en vertegenwoordigers van organisaties uit zo'n tien verschillende landen kwamen op de conferentie af. De focus lag op de uitbreiding van de binnenlandse bio-markt en de biologische exportcapaciteit van Roemenië."Het aantal deelnemers en exposanten en de kwaliteit en intensiteit van de discussies heeft onze verwachtingen overtroffen", aldus de heer Costin Lianu van het 'Ministry for Economy, Trade and Business Environment. Mr. Bernhard Jansen, voorzitter van EkoConnect, voegt hieraan toe: "Daarnaast was de sfeer geweldig, volgens mij zijn veel nieuwe bedrijven geïnteresseerd geraakt in de bio-markt."

Vooral presentaties over de handel, de ontwikkeling van de Roemeense bio-markt en samenwerkingssystemen kregen veel aandacht. Het evenement is georganiseerd door EkoConnect, partners waren Bio-Romania, EcoRuralis en EcoR Partener.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.