3-4 april 2011 in Londen

Inschrijving voor 'Natural & Organic Products Europe 2011' van start

Bezoekersregistratie voor 'Natural & Organic Products Europe 2011' is nu open. Dit is een toonaangevende vakbeurs voor natuurlijke producten, gezonde voeding en de biologische industrie├źn.

Terugkerende hoogtepunten zijn het 'Keynote Theater', 'Soil Association Organic Marketplace', Fairtrade Trial, Vegetarian Village en de Natural Beauty & Spa Pavillion and Theatre. Ook de New Product Showcase is interessant, op dit lanceerplatform zijn al veel van de hedendaagse succesvolle biologische en eerlijke handelsproducten tentoongesteld.Er zijn daarnaast diverse kookdemonstraties in de Natural Food Kitchen. Hier laten voedingsdeskundigen en topkoks van over de hele wereld hun gezicht zien.

Het evenement, dat op 3 en 4 april plaatsvindt in 'London's Olympia' is gratis bij te wonen voor voorgeregistreerde vakbezoekers. Kijk hier voor registratie: www.naturalproducts.co.uk.

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.