Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vrijdag 10 december

Biologisch diner van Happy Herbi bij De Molenwiek

Op Vrijdag 10 december serveert Happy Herbi een 100% plantaardig en biologisch driegangendiner in zorgbakkerij De Molenwiek in Oosterblokker. De kosten voor het menu bedragen 25 euro, exclusief drankjes. Het diner begint rond 18 uur en zal rond 21 uur afgelopen zijn. Reserveren kan tot en met woensdag 8 December door te mailen of door te bellen naar 0645770429.

Happy Herbi is een initiatief van Daphne Wessel (1984) uit Hoorn. De bewuste lekkerbek kan bij haar terecht voor allerlei producten die vrij zijn van lactose, ei en andere dierlijke producten. In haar assortiment heeft zij onder andere elf soorten taart, acht soorten bonbons en suikervrije rawfood snacks.

Naast het verkopen van lekkernijen en het verzorgen van catering en diners, biedt Happy Herbi de workshop Eat Good Feel Good waar men zelf een plantaardig driegangenmenu leert te maken.

Alles over het aanbod van Happy Herbi is te vinden op de website www.happyherbi.com
 
De Molenwiek is gevestigd in 't Krijgshuis, het bezoekerscentrum van Molen de Krijgsman. Het adres is Noorderdracht 61, 1696 AC, Oosterblokker.

Bus 13 rijdt vanaf station Hoorn en Hoorn Kerseboogerd langs De Molenwiek. Vanaf de halte Noorderdracht is het slechts 3 minuten lopen.

Kijk voor meer informatie op www.demolenwiek.nl
Publicatiedatum: