Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Belgisch paviljoen in 2011

BioVak inspireert ook Belgische bio-ondernemers

'BioVak' werd de voorbije jaren ook bij ons een begrip voor de biologische sector. Steeds meer Belgische biologische ondernemers vinden de weg naar BioVak. En dat is maar goed ook. BioVak is een bruisende beurs, een beurs die inspireert, met veel innovatieve stands en workshop, dé plaats om te netwerken met je collega’s op de Nederlandse en Belgische biomarkt! Om op de toekomst goed voorbereid te zijn is het nodig over de landsgrenzen heen oog te hebben voor evoluties en nieuwe kansen. BioVak in Zwolle is daarvoor hét moment en dé plaats! Daarom kozen wij er samen met de organisatoren voor om een Belgische paviljoen op BioVak 2011 uit te bouwen. Welkom!

Beste Nederlandse bezoeker,

BioForum verenigt alle biologische ondernemers (producenten , verwerkers, verdelers en verkopers) en bio-organisaties. Op BioVak 2011 vind je een paviljoen van de Belgische biobedrijven. Kom de Belgische bioproducten ontdekken en proeven: volop genieten, 100% bio, 100% lekker, 100% Belgisch. Meteen vind je nuttige info over de Belgische biomarkt en kan je er jouw collega’s van over de grens ontmoeten.

Tot op BioVak 2011

Johan Devreese

Bio-producent en voorzitter BioForum Vlaanderen

Publicatiedatum: