Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BioFach 2011 focust op wereldwijde voedselvoorziening

Van 16 tot en met 19 februari vindt wederom de Duitse BioFach plaats. De afgelopen beurs troffen 2.557 exposanten en 43.669 vakbezoekers elkaar in neurenberg. Ook in 2011 worden zo'n 2.500 exposanten verwacht, 180 daarvan staan op Vivaness, een kleinere beurs voor natuurlijke verzorgingsproducten die tegelijk plaatsvindt. De focus van de BioFach 2011 ligt op het thema wereldwijde voedselvoorziening."De vraag hoe het voedsel voor alle mensen op de aarde gewaarborgd kan worden, houdt ook de bio-landbouw bezig. Ook onze levenswijze heeft hier invloed op. Daarom is het logisch dat dit een belangrijk onderwerp is, ook voor op deze beurs", legt Dr. Felix Prinz zu Löwenstein uit namens Naturland en BÖLW.

Claus Rättich van de organisatie van de BioFach benadrukt: "Onze nationale gastheer, BÖLWl, is druk bezig, net als de industrie als geheel, met het zoeken naar een oplossing van het wereldwijde voedselprobleem. De beurs biedt ruimte om hierover van gedachten te wisselen."

Kijk op deze websites voor meer informatie:

BioFach
Vivaness