Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bio-meststoffen groot succes

VS: Converted Organics meldt omzetstijging van 64 procent

Het Amerikaanse bedrijf Converted Organics heeft een omzetstijging van 64 procent genoteerd, naar 3,8 miljoen dollar. Dit bedrijf uit Bosten verkoopt 100 procent natuurlijke, biologische meststoffen. Tussen 1 januari 2010 en 31 oktober is 3,8 miljoen euro omgezet, een fikse stijging ten opzichte van dezelfde periode van vorig jaar.

In oktober alleen al was de omzet met 155.000 dollar 44 procent hoger dan dezelfde maand vorig jaar. De gerichte marketinginspanningen en een toegenomen erkenning van de effectiviteit van bio-meststoffen dragen bij aan de groei.

"Onze organische meststof van hoge kwaliteit blijft van essentieel belang voor ons bedrijf, de verkoop van onze producten zullen gestaag blijven groeien", vertelt Edward J. Gildea, directeur van Converted Organics. "We verwachten ook in 2011 een aanzienlijke omzetstijging."

Klik hier voor de website.