Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
15 december in Schipluiden

Gezonde gronden geeft lezing over gezonde moestuin

Steeds meer mensen telen in hun eigen achtertuin groente en fruit. Gezonde Gronden stimuleert dit met Permacultuur. Zij leren consumenten meer over hoe dit werkt en hoe zij dit zelf kunnen toepassen.

Gezonde Gronden zet zich in voor stadstuinen en de verbinding tussen burgers, boeren en ondernemers om te komen tot een regionale groene economie. In Den Haag kan men kijken in verschillende voorbeeldtuinen van de organisatie in onder meer het Zuiderpark en Madesteijn. Menno Swaak vertelt hoe men aan de slag moet gaan in hun eigen achtertuin. Daarnaast vertelt hij meer over een andere manier van groente verbouwen Permacultuur, een gezonde manier van tuinieren die goed is voor de aarde, de dieren en de mensen.

Aanvang: 20.00 uur. Entree: € 10,00

Op Hodenpijl – Rijksstraatweg 20/22 - 2636 AX Schipluiden. www.ophodenpijl.nl - info@ophodenpijl.nl - 015-380 18 40. Er is volop gratis parkeergelegenheid en openbaar vervoer stopt voor de deur. Reserveren via de website. Men is voor en na de activiteiten welkom in het biologisch restaurant de Herdershof voor koffie, lunch borrel of maaltijd.

Publicatiedatum: