Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gezocht: boeren die een klimaatneutraal bedrijf willen

Het Netwerk Boerenklimaat is op zoek naar boeren die een klimaatneutraal bedrijf willen. BoerenKlimaat.nl wordt een netwerk van 16 innovatieve boeren; 8 akkerbouwers, 4 pluimveehouders en 4 varkenshouders. We zoeken zowel gangbare als biologische ondernemers.

De ondernemers werken in het netwerk samen met Wageningen UR en Louis Bolk Instituut.

Op weg naar klimaatneutrale landbouw werken we samen aan energiebesparing, aan het benutten van kansen voor duurzame energieproductie en het vastleggen van CO2, en aan het terugdringen van broeikasgasemissies uit stallen, mest, bodem en andere bronnen. BoerenKlimaat.nl is een netwerk dat praktische oplossingen ontwikkelt, test en toepast. Voor, door en met de praktijk.Belangrijk is dat je als ondernemer lef hebt, bereid bent om voorop te lopen en dat je stappen wilt zetten die nog niemand anders heeft gezet. Als deelnemer ben je koploper voor de sector, jouw bedrijf moet anderen gaan inspireren om hun bedrijf ook te veranderen. Daarom is het belangrijk dat jij je ervaringen met anderen wilt delen.

Meld je aan en maak je eigen bedrijf klimaatneutraal. Bespaar op energie, emissie en op kosten! Als belangstellende kun je je tot 26 november registreren op www.boerenklimaat.nl

Kijk hier
voor meer informatie.

Publicatiedatum: