De Nederlandse Out-of-Home markt is in beweging, en hoe. Niets is zo dynamisch als deze branche. Daarom brengt de Kruidenier Foodbeurs twee dagen lang de markt van Foodservice onder één dak bij elkaar. Kom uw branchegenoten ontmoeten en maak van de gelegenheid gebruik om van elkaar te leren en overal gastvrij te proeven.
Kruidenier trakteert u, in een sfeervolle ambiance, op een ruim aanbod van méér dan 140 telers en producenten. Dit alles onder het motto: 'gewoon H'eerlijk & duurzaam'.
Kruidenier Foodservices wil verantwoord bezig zijn met ons 'eten & drinken'. Hoe gaan we als samenleving om met dieren, hoe wordt er geteeld, welke ingrediënten en supplementen worden er gebruikt, maar ook: hoe wordt er zaken gedaan?
Openingstijden:
Woensdag 10 november van 12:00 uur tot 20:00 uur
Donderdag 11 november van 10:00 uur tot 20:00 uur
Kijk hier voor een overzicht van de standhouders.

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- Fotoreportage zomereditie BIOFACH - de Nederlandse exposanten
- Biohuis teleurgesteld over verkennend gesprek met kabinet over stikstof
- "Milieumaatregelen voor landbouw zijn doeltreffend en gaan niet ten koste van voedselproductie"
- Zeewierboerderij en verwerkingsunit Dutch Seaweed Group Skal-gecertificeerd
- Zoetwaterbassin campingeigenaar redmiddel voor Zeeuwse boeren
Top 5 - afgelopen maand
- Lidl als eerste grote retailer met alle winkels biologisch gecertificeerd
- Fotoreportage zomereditie BIOFACH - de Nederlandse exposanten
- Biohuis teleurgesteld over verkennend gesprek met kabinet over stikstof
- "Milieumaatregelen voor landbouw zijn doeltreffend en gaan niet ten koste van voedselproductie"
- "Ik wil weleens zien wie ons op dit moment qua kostprijs kan verslaan"
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-08-10 Seed meets Technology voor de achtste keer in de startblokken
- 2022-08-10 Biofach-bezoekers maken kennis met fonio
- 2022-08-10 Webinar ‘Agroforestry: kan dit in combinatie met melkveehouderij?’
- 2022-08-09 Save the dates voor Biodynamisch Dineren en Toekomst Zaaien
- 2022-08-09 "Dit is het moment voor een agrarische omwenteling"
- 2022-08-09 Biologische groenten zijn goed voor ongeveer 50 procent van de verkoop
- 2022-08-09 13 augustus: Velddag over Nederlandse sojabonen
- 2022-08-08 Fotoreportage zomereditie BIOFACH - de Nederlandse exposanten
- 2022-07-22 Biojournaal.nl viert vakantie, maandag 8 augustus zijn we terug
- 2022-07-21 Udea Open Air: open dag op 25 september
- 2022-07-21 Geen Nederlandse finalisten in de race voor eerste EU organic awards
- 2022-07-19 Nieuw snoepje: Foamy Fruit
- 2022-07-15 Bejo organiseert Open Dagen 2022
- 2022-07-15 Bijdrage leveren aan het inhoudelijke programma van de Biokennisweek?
- 2022-07-15 De bodem als vertrekpunt
- 2022-07-15 Open dag bij biologisch akkerbouwbedrijf Veenink
- 2022-07-14 Het Blauwe Huis maakt zich op voor wéér 1.500 bezoekers
- 2022-07-14 Demoveldbijeenkomst: robuuste aardappelrassen in de praktijk
- 2022-07-13 Dansen tot de late uurtjes op Bio Bruist
- 2022-07-12 Jubileumeditie Nordic Organic Food Fair: 16 en 17 november in MalmöMässan