Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Organics Brasil maakt dit mogelijk

Buitenlandse experts spreken op BioFach America Latina

Organics Brasil heeft voor de BioFach América Latina (3 t/m 5 november) twee belangrijke buitenlandse instellingen uitgenodigd. Zij komen de internationale bespreken en focussen hierbij met name op de zakelijke mogelijkheden die er zijn voor Braziliaanse producten, zoals palmolie en ingrediënten voor cosmetica.

Ming Lui van Organics Brasil is verheugd om aan te kondigen dat de directeur van IFOAM, Markus Arbenz, en de directeur van de Organic Group in de Franse regio Rhône-Alpes een seminar komen houden.Het Organics Brasil-project heeft deelgenomen aan internationale beurzen in de VS, Canada, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Italië, China, Japan en de Verenigde Arabische Emiraten. Het project heeft al meer dan dertig internationale klanten naar Brazilië gebracht. Op dit moment maken er 74 bedrijven deel uit van de organisatie en naar de VS werd een exportvolume van 44,3 miljoen dollar bereikt.