Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologisch Geschenkpakket opent vestiging in Huizen

Biologisch Geschenkpakket heeft een vestiging geopend in Huizen. De nieuwe showroom in het Gooi onthult de laatste trends in geschenkpakketten: het is duurzaam en biologisch wat de klok slaat.

"Onze klanten zijn onder andere bedrijven en organisaties, die iets leuks willen doen voor hun personeel of relaties, maar ook consumenten die familie en vrienden willen verrassen", zegt Marianne Klaassen van Biologisch Geschenkpakket, een organisatie met jarenlange ervaring. "We merken dat onze klanten steeds meer nadenken over wat zij weggeven. Daar spelen we op in met duurzame en biologische producten onder de noemer Biologisch Geschenkpakket."



De onderneming, die geschenkpakketten over de hele wereld verzendt, focust in het assortiment op milieuvriendelijk vervaardigde en natuurlijke producten. Een voorbeeld is het pakket Fair, dat bestaat uit biologische wijnen, een boek over biologisch koken en een biologisch afbreekbare schaal met slabestek.

Thema's

Je moet een beetje origineel voor de dag komen als je iemand blij maakt met een geschenkpakket. Daarom heeft Biologisch Geschenkpakket naast fraaie Kerst- en Sinterklaaspakketten, ook andere leuke, thematische pakketten. Denk aan een Chocolade Pakket, waarin je niet alleen heerlijke kwaliteitschocolade, maar ook chocoladepasta, hot chocolate, chocoladekoekjes, het 'Green & Black' chocoladeboek en een DVD van de Johnny Depp klassieker 'Chocolat' terugvindt. Of een Boeren op de thee Pakket, met het inspirerende boek 'Boeren met smaak' over biologische pioniers, maar ook boerenbont kommen, boerenbont servetten en heerlijke biologische thee.


 

Verras een medewerker

Wees zuinig op goed personeel en relaties. Steeds meer bedrijven verrassen daarom hun medewerkers en klanten met een speciaal pakket bij ziekte, verjaardag, huwelijk of geboorte van een baby. Biologisch Geschenkpakket heeft standaard pakketten, maar maakt ook op maat.

Showroom

In de nieuwe showroom op bedrijventerrein 't Plaveen, Rokerijweg 14 in Huizen zijn alle producten te zien. Marianne Klaassen kan bovendien tekst en uitleg geven tijdens een rondleiding. Kijk ook op www.biologischgeschenkpakket.nl

 
Publicatiedatum: