Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Phaff Export Marketing organiseert weer eendaagse excursie naar BioFach

Wegens succes organiseert Phaff Export Marketing in 2011 voor de negende keer een eendaagse excursie naar de vakbeurs BioFach te Neurenberg. Deze reis is inclusief vlucht, transfer van en naar het beursgebouw en entreekaart voor de beurs. U vertrekt op woensdag 16 februari 2011 's ochtends vanaf Rotterdam en reist dezelfde dag 's avonds terug.

Deze vlucht wordt georganiseerd voor iedereen die geïnteresseerd is in de BioFach. In de afgelopen jaren zijn de meeste plaatsen bezet door de volgende groepen:
  • Exporterend en importerend bedrijfsleven;
  • Inkopers retail- en food service;
  • Producenten en coöperaties;
  • Pers;
  • Officials van organisaties en overheid.
Net als vorig jaar zullen wij een vliegtuig inzetten met 148 stoelen, te weten een Boeing 737-400, die wij tegen aantrekkelijkere voorwaarden kunnen charteren en u hierdoor voor het voordelige tarief van € 425, - all in kunnen bieden.

Programma excursie

6.30 uur Inchecken balie Rotterdam Airport
7.45 – 8.55 uur Vlucht Rotterdam – Neurenberg
9.00 – 9.30 uur Transfer naar de beurs
9.30 – 17.15 uur Vrije invulling beursbezoek
16.30 – 17.15 uur Receptie op NL paviljoen in hal 5
17.15 – 17.45 uur Transfer naar vliegveld Neurenberg
19.15 – 20.25 uur Vlucht Neurenberg – Rotterdam

BioFach, 16 – 19 februari 2011

De BioFach (www.biofach.de) is de grootste biologische vakbeurs van Europa en geeft in tien grote hallen een internationaal aanbod van levensmiddelen en wijn weer. In 2010 hebben 2557 exposanten deelgenomen en 43.500 geregistreerde vakbezoekers uit 121 landen hebben de beurs bezocht. De BioFach is hét trefpunt voor een ieder die werkzaam is in de internationale biologische sector. Er zijn ook twee hallen met biologisch nonfood zoals body care producten.

In 2010 namen 78 Nederlandse bedrijven deel aan deze vakbeurs. De strenge toelatingseisen van de BioFach garanderen de kwaliteit van de getoonde producten en versterken het vertrouwen in biologische producten. Ook wordt er in hal 5 namens het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie een collectief Nederlands paviljoen georganiseerd.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor, uw contactpersoon is Amalia Post, tel. +31 (0)321-387934 of ap@phaff.com 
Publicatiedatum: