Studenten krijgen kookles en voorlichting
Bio-actiedagen van start in Hamburg (Dui)
Onder het motto 'Bio vielfältig erleben' vinden van 19 oktober tot en met 4 november allerlei in het Duitse Hamburg allerlei Bio-activiteiten plaats. Zo krijgen studenten in Hamburg bijvoorbeeld op 18 november kookles met biologische producten. De diversiteit in het aanbod van biologisch voedsel krijgt zo wat extra aandacht onder de Hamburgse studenten.
De studenten krijgen op verschillende manieren voorlichting over gezond eten en biologische producten. Vandaag wordt biologisch gekookt in de kantine van de campus. De kantine wordt omgetoverd naar een restaurant. Voetbalprof Timo Schultz komt koken met chef-kok Jürgen Zimmerstädt en Raik Holst van het hamburgerrestaurant '4Experiment Gastraum'.
De studenten krijgen op verschillende manieren voorlichting over gezond eten en biologische producten. Vandaag wordt biologisch gekookt in de kantine van de campus. De kantine wordt omgetoverd naar een restaurant. Voetbalprof Timo Schultz komt koken met chef-kok Jürgen Zimmerstädt en Raik Holst van het hamburgerrestaurant '4Experiment Gastraum'.
Publicatiedatum:
Auteur:
Lenneke Pors-Schot
©
BioJournaal.nl
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-05-24 Telers en chefs ontmoeten elkaar op de Rungis Food Fair
- 2022-05-23 Royal Spelt opent eigen bitterballen- en krokettenfabriek
- 2022-05-20 De Nieuwe Winkel verkozen tot Beste Biologische en Groenterestaurant
- 2022-05-18 Aantal foodtruckondernemingen sinds 2017 verdubbeld
- 2022-05-17 Marktplaats voor horeca met overschotten en imperfecte producten
- 2022-05-17 Woonzorgcentrum en biopluktuin starten samenwerking
- 2022-05-16 Anne&Max zet hotelketen voor insecten op
- 2022-05-13 Bij SLA eten kinderen tot en met 10 jaar gratis
- 2022-05-11 "We kunnen nu eindelijk ons pand in zijn volledigheid benutten"
- 2022-05-10 Anne&Max opent 25e vestiging
- 2022-05-10 5 nominaties voor Beste Biologische Restaurant
- 2022-05-04 "Na twee aspergeseizoenen die getekend werden door Corona, knallen we nu nog meer dan voorheen"
- 2022-05-03 The Farm Kitchen lanceert Climate Positive Award
- 2022-04-28 Bio-ijsthee Anne&Max nu ook verkrijgbaar voor thuis
- 2022-04-20 CDA-fractie tegen plan van eigen Wetenschappelijk Instituut voor minimumleeftijd fastfood
- 2022-04-07 Initiatiefnemers Eerlijk eten uit de streek bereiden complete lupine maaltijd bij DID-IT
- 2022-04-06 Luxe thuis dineren met Bio Proeflokaal @home
- 2022-03-29 Restaurant Logica maakt tafels van afgeschreven terrasbanken
- 2022-03-16 Horecabeurs Goes sterk terug in 2022
- 2022-03-01 Duurzame horecalocatie kunnen nu aangemeld worden voor Gaia Green Awards