Abonneren
Vacatures
Studenten krijgen kookles en voorlichting
Bio-actiedagen van start in Hamburg (Dui)
Onder het motto 'Bio vielfältig erleben' vinden van 19 oktober tot en met 4 november allerlei in het Duitse Hamburg allerlei Bio-activiteiten plaats. Zo krijgen studenten in Hamburg bijvoorbeeld op 18 november kookles met biologische producten. De diversiteit in het aanbod van biologisch voedsel krijgt zo wat extra aandacht onder de Hamburgse studenten.
De studenten krijgen op verschillende manieren voorlichting over gezond eten en biologische producten. Vandaag wordt biologisch gekookt in de kantine van de campus. De kantine wordt omgetoverd naar een restaurant. Voetbalprof Timo Schultz komt koken met chef-kok Jürgen Zimmerstädt en Raik Holst van het hamburgerrestaurant '4Experiment Gastraum'.
De studenten krijgen op verschillende manieren voorlichting over gezond eten en biologische producten. Vandaag wordt biologisch gekookt in de kantine van de campus. De kantine wordt omgetoverd naar een restaurant. Voetbalprof Timo Schultz komt koken met chef-kok Jürgen Zimmerstädt en Raik Holst van het hamburgerrestaurant '4Experiment Gastraum'.
Publicatiedatum:
Auteur:
Lenneke Pors-Schot
©
BioJournaal.nl
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-09-20 EKO-restaurants pakken prijzen bij Gaia Green Awards
- 2023-09-19 Nederlanders besteden recordbedrag aan consumptie buitenshuis
- 2023-08-31 Met de boer aan tafel bij The Harvest
- 2023-08-21 Werkspoorcafé De Leckere overgenomen door speciaalbiercafé De Proefzaak
- 2023-08-08 "Het maakt mij niet uit of ik voor 50 of 500 man kook"
- 2023-08-07 Raamsticker vertelt consument waar hij welkom is met eigen beker en bakje
- 2023-07-17 "Gemaakt van citroenen die een klein deukje hebben"
- 2023-07-10 Finalisten achtste editie Gaia Green Awards bekendgemaakt
- 2023-06-28 Cateraar start pilot met true pricing
- 2023-06-15 Horecazaak met mooiste terras van Schoten heeft nieuwe uitbater: bierarchitect Paul serveert alleen bio in Vordenstein
- 2023-06-06 Nu ook biologische fairtrade stroopwafeltjes voor bij de koffie of thee
- 2023-05-12 Ziekenhuis AZ Zeno geeft bio-voeding aan de patiënten
- 2023-05-11 Hotelketen Bilderberg: alle 125 ontbijtproducten gescreend en verduurzaamd
- 2023-05-05 Tweesterrenchef Bas van Kranen: "Biologische groenten zijn zoveel lekkerder, echt bizar"
- 2023-05-03 Nieuw Mos eetcafé wordt biologische saladebar SLA
- 2023-04-25 Eerste biologische en vega lunchroom van Dordrecht gaat sluiten
- 2023-04-24 Chef-kok Wander Alblas laat gasten zelf kip slachten
- 2023-04-20 Duitsland: nieuwe regels voor etikettering bio-producten in restaurants en kantines
- 2023-04-18 Nieuwe biologische koekjesmix voor naast de koffie of thee
- 2023-04-18 Smaakvolle start voor pilot 'Meer bio in de horeca'