Studenten krijgen kookles en voorlichting

Bio-actiedagen van start in Hamburg (Dui)

Onder het motto 'Bio vielfältig erleben' vinden van 19 oktober tot en met 4 november allerlei in het Duitse Hamburg allerlei Bio-activiteiten plaats. Zo krijgen studenten in Hamburg bijvoorbeeld op 18 november kookles met biologische producten. De diversiteit in het aanbod van biologisch voedsel krijgt zo wat extra aandacht onder de Hamburgse studenten.

De studenten krijgen op verschillende manieren voorlichting over gezond eten en biologische producten. Vandaag wordt biologisch gekookt in de kantine van de campus. De kantine wordt omgetoverd naar een restaurant. Voetbalprof Timo Schultz komt koken met chef-kok Jürgen Zimmerstädt en Raik Holst van het hamburgerrestaurant '4Experiment Gastraum'.




Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven