Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Recepten met hoogwaardige bio-ingrediënten'

Amerikaanse bio-leveranciers lanceren Thanksgiving-maaltijdplanner

Organic Valley, een Amerikaanse coöperatie van biologische boeren en Simply Organics, een leverancier van biologische kruiden en specerijen, slaan de handen ineen. Ze hebben een receptenreeks en een online 'Thanksgiving Day meal Planner' ontwikkeld. Hiermee wordt het voor de Amerikaanse consument gemakkelijk om een biologisch diner te serveren.

De planner is vanaf 1 november beschikbaar. Het neemt een heleboel werk uit handen. Zo kunnen uitnodigingen direct worden afgedrukt als postkaarten of elektronisch verstuurd worden. Er is een duidelijke activiteitenplanning te vinden. Evenals menu-suggesties en een lijst met waar de ingrediënten te koop zijn.



"We geloven dat de beste recepten beginnen met biologische ingrediënten van de hoogste kwaliteit", vertelt Tripp Hughes van Organic Valley. "De kruiden van Simply Organic matchen goed bij onze ingrediënten." Kory Kazimour van Simply Organic voegt hieraan toe: "Door gebruik te maken van onze maaltijdplanner kunnen acht tot tien mensen van een heerlijke maaltijd worden voorzien. En dit voor minder dan 10,50 dollar per persoon. Er zijn niet veel restaurants waar u voor deze prijs een volledige biologische maaltijd voorgeschoteld kunt krijgen."