Bierbrouwerij De Koningshoeven winnaar Tilburgse MVO-prijs

Brouwerij De Koningshoeven, bekend van La Trappe, heeft de MVO-prijs Tilburg 2010 gewonnen. Zij bleven de twee andere genomineerden, Van Helvoirt Groenprojecten en Hoppenbrouwers Elektrotechniek, voor. De jury roemde De Koningshoeven door de link tussen people, planet en profit. Ook de moeilijke taak voor de directie om evenwicht te vinden tussen de non-profit organisatie (Abdij) en de profit organisatie (Bavaria) bleef niet onopgemerkt. Uiteraard is de brouwerij uit Berkel-Enschot hierin uniek. Geen enkele andere brouwerij in Nederland heeft deze situatie.

Wethouder Erik de Ridder: "De jury heeft bij de genomineerden scherp gekeken naar het sociaal-maatschappelijk aspect. Hoe gaan de bedrijven om met de P van People? Bij zowel Koningshoeven als de twee andere genomineerden was de personeelszorg prima in orde."

De prijs wordt iedere twee jaar uitgereikt voor kleine bedrijven tot 10 medewerkers en grote bedrijven tot 250 medewerkers.

Bron: Bier.blog

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.