Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
BiologischeWijnwinkel.nl is gelanceerd

Nieuwe webshop gericht op biologische en biodynamische wijnen

Vorige week is BiologischeWijnwinkel.nl gelanceerd, een nieuwe webshop met alleen maar biologische en biodynamische wijnen in het assortiment. Deze webshop richt zich op de bewuste wijndrinker én wijnliefhebbers die graag kennis willen maken met biologische wijn. BiologischeWijnwinkel.nl biedt wijnen uit de hele wereld van grote en kleine wijnhuizen in verschillende prijscategorieën.

Oprichter Frank Rozendaal heeft bewust gekozen voor biologische wijnen: "Ik ben een levensgenieter en in biologisch beheerde wijngaarden floreert het leven als nergens anders. Tussen de wijnranken groeien bloemen en kruiden, kruipen kevers en zoemen de bijen. Een biowijnboer heeft liefde voor zijn grond en geeft de natuur de ruimte. Het levert gezonde wijnranken op die diep wortelen en het beste uit de grond halen. Al dat moois wordt opgeslagen in de druif. Dat proef je én het is wat mij betreft dubbelop genieten!"


Het assortiment beslaat momenteel 28 wijnen uit verschillende bekende wijnlanden en zal de komende tijd snel worden uitgebreid. Er zullen maandelijks nieuwe wijnvondsten worden toegevoegd. Op dit moment biedt BiologischeWijnwinkel.nl rode, witte en rosé wijnen aan. Dat zal snel worden uitgebreid met biologische Champagne, Port en dessertwijn.

De wijnen zijn eenvoudig online te bestellen. Dankzij een gebruiksvriendelijke navigatie vindt de bezoeker snel zijn of haar favoriete wijn op basis van prijs, kleur, druivensoort, land van herkomst of producent. De site verfijnt de resultaten en men komt makkelijk uit bij de wijn die men zoekt. Bij bestellingen boven de 70 euro worden geen verzendkosten in rekening gebracht en bij bestellingen per doos (zes dezelfde flessen) geeft BiologischeWijnwinkel.nl 10% korting. Ongeopende flessen kunnen altijd worden geretourneerd.Tot 15 oktober krijgen nieuwe klanten bij bestelling boven de 70 euro de DVD 'Kissed by the Grape' cadeau. In deze prachtig gefilmde documentaire nemen gepassioneerde, biologische wijnmakers je mee naar hun wijngaarden. Een 'must see' voor liefhebbers van biologische en biodynamische wijnen!

Klik hier om een kijkje te nemen op de website.
Publicatiedatum: