Van der Linde Catering + Evenementen is huurder en exploitant van het gebouw. "Het gehele bedrijfsproces is doorgelicht en waar nodig aangepast, van schoonmaakmiddel tot vervoersmanagement. Door de installatie van een nieuw type (LED)lampen is bijvoorbeeld het energieverbruik bijna gehalveerd. Verder bestaat het cateringassortiment voor 80% uit biologische en/of fairtrade producten", aldus Algemeen Directeur Hans van der Linde. "Mede door de inzet en medewerking van onze vaste partners Hulskamp Audiovisueel en Flashlight, maar ook eigenaar Ontwikkeling Bedrijf Rotterdam (OBR) is het resultaat bereikt."

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- "Nu moet blijken of de consument zijn boodschappenpatroon gaat aanpassen"
- Nieuwbouw en restyling voor BioBandits
- BOON Foodconcepts overgenomen door combinatie Green Organics B.V. en Jamael Food Group
- De moderne tafel langs de weg
- Presentatie pilot nudgingscampagne - de effecten van nudging op de verkoop van biologische groenten en fruit
Top 5 - afgelopen week
- "Honger in Afrika indirect gevolg van steeds meer biologische producten eten"
- Boeren roepen burgers op om poep en plas te doneren
- Fotoreportage BioXpo - Veel nieuwe producten bij de Nederlandse exposanten
- Machandel nu volledig in Britse handen
- Druiventuin in de verkoop, maar telers stoppen (nog) niet
Top 5 - afgelopen maand
- Annette Harberink vertrekt van Natuurderij Keizersrande
- Europees parlement stemt met grote meerderheid voor marktgestuurde stimulering van bio-landbouw
- Zenderense Es behaalt Skal-certificaat
- "Honger in Afrika indirect gevolg van steeds meer biologische producten eten"
- Boeren roepen burgers op om poep en plas te doneren
Tachtig procent cateringassortiment bio en/of fairtrade
De Schiecentrale ontvangt Golden Green Key
De Schiecentrale Studio's & Events heeft dinsdag 21 september 2010 het felbegeerde predicaat Golden Green Key in ontvangst mogen nemen. Dit keurmerk krijgen organisaties die een voortrekkersrol willen spelen op het gebied van een beter klimaat en milieu. De Green Key is namelijk hét internationale keurmerk voor bedrijven in de congresmarkt die serieus en controleerbaar bezig zijn met de milieuzorg. Het staat garant voor de inzet van de ondernemer om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt.
Van der Linde Catering + Evenementen is huurder en exploitant van het gebouw. "Het gehele bedrijfsproces is doorgelicht en waar nodig aangepast, van schoonmaakmiddel tot vervoersmanagement. Door de installatie van een nieuw type (LED)lampen is bijvoorbeeld het energieverbruik bijna gehalveerd. Verder bestaat het cateringassortiment voor 80% uit biologische en/of fairtrade producten", aldus Algemeen Directeur Hans van der Linde. "Mede door de inzet en medewerking van onze vaste partners Hulskamp Audiovisueel en Flashlight, maar ook eigenaar Ontwikkeling Bedrijf Rotterdam (OBR) is het resultaat bereikt."
Van der Linde Catering + Evenementen is huurder en exploitant van het gebouw. "Het gehele bedrijfsproces is doorgelicht en waar nodig aangepast, van schoonmaakmiddel tot vervoersmanagement. Door de installatie van een nieuw type (LED)lampen is bijvoorbeeld het energieverbruik bijna gehalveerd. Verder bestaat het cateringassortiment voor 80% uit biologische en/of fairtrade producten", aldus Algemeen Directeur Hans van der Linde. "Mede door de inzet en medewerking van onze vaste partners Hulskamp Audiovisueel en Flashlight, maar ook eigenaar Ontwikkeling Bedrijf Rotterdam (OBR) is het resultaat bereikt."
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-05-20 De Nieuwe Winkel verkozen tot Beste Biologische en Groenterestaurant
- 2022-05-18 Aantal foodtruckondernemingen sinds 2017 verdubbeld
- 2022-05-17 Marktplaats voor horeca met overschotten en imperfecte producten
- 2022-05-17 Woonzorgcentrum en biopluktuin starten samenwerking
- 2022-05-16 Anne&Max zet hotelketen voor insecten op
- 2022-05-13 Bij SLA eten kinderen tot en met 10 jaar gratis
- 2022-05-11 "We kunnen nu eindelijk ons pand in zijn volledigheid benutten"
- 2022-05-10 Anne&Max opent 25e vestiging
- 2022-05-10 5 nominaties voor Beste Biologische Restaurant
- 2022-05-04 "Na twee aspergeseizoenen die getekend werden door Corona, knallen we nu nog meer dan voorheen"
- 2022-05-03 The Farm Kitchen lanceert Climate Positive Award
- 2022-04-28 Bio-ijsthee Anne&Max nu ook verkrijgbaar voor thuis
- 2022-04-20 CDA-fractie tegen plan van eigen Wetenschappelijk Instituut voor minimumleeftijd fastfood
- 2022-04-07 Initiatiefnemers Eerlijk eten uit de streek bereiden complete lupine maaltijd bij DID-IT
- 2022-04-06 Luxe thuis dineren met Bio Proeflokaal @home
- 2022-03-29 Restaurant Logica maakt tafels van afgeschreven terrasbanken
- 2022-03-16 Horecabeurs Goes sterk terug in 2022
- 2022-03-01 Duurzame horecalocatie kunnen nu aangemeld worden voor Gaia Green Awards
- 2022-02-21 Bijna 20 procent coronasteun naar de horeca
- 2022-02-18 Nieuwe flagship locatie voor The Avocado Show in Westfield Mall of the Netherlands