2 en 3 oktober

Binnenkort Rozenbotteldagen bij Rozenkwekerij de Bierkreek

Het eerste weekend van oktober staat bij biologische rozenkwekerij 'De Bierkreek' in het teken van de Rozenbotteldagen. Een klein, maar gezellig festival rondom het najaar: bottels in alle vormen, smaken en kleuren. Alle soorten botteldragende rozen staan klaar voor bezoekers.

Ook worden er pannenkoeken gebakken op houtvuur. Deze kunnen belegd worden met verse rozenbotteljam, rozenblaadjes of gewoon suiker of stroop. Biologisch, wel te verstaan.Er zijn ook taarten, koffie, thee en warme chocolademelk te verkrijgen. Annemieke van Hosta Varia is er weer met vaste planten (www.hostavaria.nl), Armanda Canneman, van Mandje Bloemen, neemt prachtige tafelkleden en andere rozenartikelen mee (www.mandjebloemen.nl). En Heleen van den Hooven gaat haar creaties van vilt verkopen. Dit keer heeft zij warme alpaca sjaals gevilt. Van de zomer was de organisatie erg onder de indruk van het Pools of Blauw servies. Ook zij zijn tijdens onze botteldagen weer van de partij (www.polishblue.nl).

Voor meer informatie: info@bierkreek.nl, tel: 0612905085

Adres: Zevenhofstedenstraat 9, 4515 RK IJzendijke

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.