Donderdag Eat-In met lokaal voedsel in Wageningen

De Stichting Boerengroep, Stichting Ruraal Wageningen (RUW) en Studiekring Biologische Landbouw organiseren op donderdag 30 september vanaf 18.00 uur een Eat-In in Wageningen.

Op deze potluck en regionale voedselmarkt zullen Wageningse studenten, boeren en koks samenkomen om van lokaal voedsel te genieten.

Producten uit eigen regio

Bezoekers kunnen eigen verse producten uit de regio meenemen, kopen en delen op deze boerenmarkt. De organisatoren presenteren een groot aanbod aan eten dat is geproduceerd in en rondom Wageningen. Er zijn Wageningse studenten, boeren en koks aanwezig. Daarnaast zullen verschillende actoren door middel van interviews de vraag beantwoorden: Wat draag jij bij aan ons voedsel?

Meer informatie

Donderdag 30 september in Proefboerderij Droevendaal (WUR), Kielekampsesteeg 32, Wageningen. Toegang: gratis. Meer info: www.ruw.nl en www.boerengroep.nl

Bron: Hoog en Laag

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.