Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fyffes Duitsland gaat voor biologisch

Vanaf medio september, gaat Fyffes Duitsland consumenten aanmoedigen om meer te genieten van de natuur om zo haar biologische bananen te promoten. Onder het motto "Out into nature!" richt het bedrijf zich op authenticiteit en duurzaamheid. "Uiteraard willen we met deze nieuwe promotie de verkopen stimuleren, maar boven alles moet het consumenten duidelijk maken waar ons premium merk voor staat: verantwoordelijkheid voor mens en milieu", aldus Michaela Schneider, Business Development Manager Continental Europe.

Het promotiepakket kan op maat worden samengesteld naar de wensen van de handelspartners en bevat innovatieve displays en overige decoratiematerialen. Op de verkooppunten, in flyers en in de speciaal ontworpen site www.fyffes.de kunnen consumenten originele prijzen winnen, waaronder een vakantie in een 'boomhuis'.

Alle biologische bananen van Fyffes voldoen aan de eisen van de Duitse biologische certificering. Daarnaast werkt Fyffes al jaren samen met GlobalGAP. Hierdoor is het voor Fyffes en de consument mogelijk om de weg van de bananen van productie tot consument te traceren.

Voor meer informatie: www.fyffes.de
Publicatiedatum: