Herman Wijffels opent en sluit dag

Themadag NVLV 'Landbouw in de 21e eeuw' op 6 oktober in Wageningen

Aan alle leden en/of relaties van het Netwerk Vitale Landbouw en Voeding.
 
Graag maken we u attent op de themadag 'Landbouw in de 21e eeuw' die op woensdag 6 oktober in Wageningen wordt georganiseerd door het NVLV. Tijdens deze themadag zal worden ingegaan op het herstel van natuurlijke kringlopen in de landbouw.
 
Doelstellingen van de themadag zijn:
  • Boeren werkwijzen aanreiken om volgens natuurlijke kringlopen voedsel te produceren, waarbij er ruimte moet komen om van de generieke milieuwetgeving af te wijken;
  • Ambtenaren inzicht geven, dat agrarische ondernemers die volgens de natuurlijke kringlopen werken, automatisch aan de milieucriteria van de samenleving / overheid voldoen;
  • Docenten en studenten inzicht geven, waarom de natuur zowel het eerste als het laatste woord heeft, waardoor landbouw volgens natuurlijke kringlopen goede rendementen behaalt;
  • Consumenten het inzicht geven, dat de kwaliteit van de bodem, het bodemleven, waar ons aller eten op groeit, onze gezondheid bepaalt: je bent wat je eet.
 
Deze themadag is de eerste van een serie. Met uw medewerking wil het NVLV er voor zorgen dat deze themadag een terugkerend evenement wordt, een platform voor fundamentele vernieuwingen in de landbouw, gebaseerd op natuurlijke kringlopen.


 
Het NVLV nodigt hierbij nadrukkelijk ook alle gelijkgestemde verenigingen en groeperingen uit voor deelname, als kennismaking en mogelijk als aanzet tot samenwerking en bundeling van krachten.
 
Zie voor meer informatie de bijgaande flyer. Aanmelden kan via het online inschrijvingsformulier dat te vinden is op de website www.netwerkvlv.nl onder 'Themadag 6 oktober'.

Bekijk hier de volledige uitnodiging.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.