Ook gezondheidsonderzoek komt aan bod van 18 tot 20 mei 2011

Internationale conferentie over biologische voedselkwaliteit in Praag

Van 18 tot 20 mei 2011 vindt in Praag in het Diplomat Hotel Conference Centre de eerste 'International Conference on Organic Food Quality and Health Research' plaats. Tijdens deze conferentie komt de kwaliteit van biologische voedsel ter sprake, evenals gezondheidsonderzoek.

Dr. Jana Hajslova van het 'Institute of Chemical Technology Prague' en Marco Schlüter van TP Organics, nodigen onderzoekers op het gebied van biologische voedselkwaliteit en gezondheid, vertegenwoordigers van nationale en internationale agentschappen en controle-instanties uit om de conferentie bij te wonen.

De conferentie richt zich op de volgende onderwerpen:
  • Kwaliteit en veiligheid van biologische plantaardige en dierlijke producten
  • Impact van verwerking op biologische kwaliteit en veiligheid
  • Standaardisatie van nieuwe methoden
  • Biologisch voedselauthenticiteit
  • Effect van biologische voeding op dieren
  • Effect van biologische voeding op mensen
  • Gezondheidsconcepten
Het wetenschappelijk comité en de organisatoren willen een evenwichtig programma aanbieden met veel hoogwaardige presentaties. Ook worden discussies gestimuleerd en zullen er workshops aangeboden worden.

Belangrijke data:
  • 3 januari 2011: Deadline voor indienen mondelinge bijdragen en voor inschrijving met korting
  • 30 januari 2011: Laatste mogelijkheid om materiaal posterpresentaties in te leveren
  • 20 februari 2011: Informatie over aanvaarding van de bijdragen
  • 5 maart 2011: aankondiging van het definitieve programma.
Kijk hier om de officiële aankondiging te bekijken.

Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven