Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische landbouwbedrijf Rotthoffs Hoff viert 20-jarig bestaan

Biologisch landbouwbedrijf Rothoffs Hoff bestaat 20 jaar. "Dit is een mooi voorbeeld van een eco-bedrijf die ook actief is in de sociale sector", zegt minister van Landbouw Johannes Remmel. Ter ere van de twintigste verjaardag is het bedrijf geopend voor bezoekers. Geïnteresseerden kunnen ter plaatse de voordelen die de biologische landbouw voor het milieu heeft ervaren. Ook andere bedrijven in de regio Noord-Rijnland-Westfalen zijn van 3 september tot 12 september open voor publiek.



Het Rotthoffs Hoff, gelegen aan de noordelijke rad van Bottrop, bezit tien hectare landbouwgrond waarop onder meer varkens, kippen en boomgaarden te vinden zijn. Bijzonder aan het landbouwbedrijf is dat er 85 mensen met een handicap aan het werk zijn. Ook biedt het Hoff therapeutisch paardrijden voor kinderen.

'Geniet, vier en informeer' is het thema tijdens de actie in alle biologische boerderijen in de regio. Kijk hier voor meer informatie.