Aandacht voor biologische producten in eigen magazine DekaMarkt

DekaMarkt komt met een eigen magazine. "De ondertitel van het magazine is Bewust Lekker Leven. Dit geeft precies aan waar de aandacht naar uit gaat. Lees bijvoorbeeld het artikel over de bewuste keuze van DekaMarkt voor het duurzaamste filiaal in Heemskerk. Maar bewust is ook lekker; DekaMagazine bevat de heerlijkste recepten en aandacht voor Deka's biologische producten. Lekker leven betekent deze editie het genieten van de nazomer met Deka's lekkerste producten."

Zo'n 800.000 adressen in Nederland ontvangen het nieuwe blad van DekaMarkt. Naast het Superunie-magazine Boodschappen heeft de Noord-Hollandse grootgrutter nu een eigen 'Corporate Magzine'. In het eerste nummer onder meer een reportage en interview met Opper Projectmanager Bouw Ton Beentjes – mooie foto – over de nieuwe energiezuinige supermarkt in Heemskerk die op 8 september haar deuren opent.

Bron: UwSupermarkt

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.